Известие

Collapse
No announcement yet.

155 1.7 TS ВПЕЧАТЛЕНИЯ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

kupih si takawa gyrmqlka..... malko e grogi , no nqma dertowe s nqkoi swej lew 6a sa oprawi.... samo neznam men koi 6a ma uprawi det q kupih!!!!!! Zna4i sega seriozno po temata mnogo sym dowolen ne mi syzdawa nikakwi problemi..... samo kat q karam. za karane i duma da ne stawa golqm problem!!!! zna4i za wsi4ki maniaci po malko metri po malko dertowe.... w nai lo6iq slu4ai 6e dawate samo za pastirofka na boqta i awto miwka ,,,,, no ako se kara golqm problem.... w zakli4enie diwiza ,mi s moita alfa e! powe4e gledane po malko karane!!!! i nqma da ima dertowe kakto i ne si ryjdqswa moje wnukata da q gleda i toi nqkoi den..!!!
    ------------------------------------------------
    Колега, във форума се пише на кирилица!
    Чети правилата!

Comment

Първо естествено ти казвам честита да ти е алфичката. След това обаче ми е малко странно едно нещо,което си написал за колата и то е 1.7 TS 96-та.Може и аз да бъркам,абе не знам,може и ти да си се объркал като си написал 1.7 обаче това,което съм чел е,че след 95-та има само 1.6,1.8 и 2.0 ТS и те са 16V.Ето го и мястото,където прочетох това(Между другото много хубаво сайтче за италианските коли) CarsfromItaly.com.И пак ти казвам-честито и не се обиждай,не бих си и помислил да кажа нещо целенасочено тъпо на човек,който кара Алфа.

Comment

Working...
      X